Lirik Lagu Kudu Nangis, Ndarboy Genk feat Dewa Budjana

user
Ary B Prass 04 September 2022, 14:57 WIB
untitled

KRJOGJA.com - Sejak viral dengan lagu dangdut Jawa yang menyayat hati sejak 2017, Ndarboy Genk tak berhenti berkarya. Terbaru, dirinya berkolaborasi dengan gitaris Dewa Budjana merilis lagu Kudu Nangis.

Lagu yang bagi Ndarboy sebuah karya yang unik karena ada Dewa Budjana yang beda genre dan generasi dengannya. Berikut lirik lagu Kudu Nangis yang juga viral itu.

Lirik Lagu Kudu Nangis

Ra kuat aku

Ngelakoni tresno tekan semene

Yen kudu takdire

Pisah karo kowe

Kulo ikhlas lahir batine

Wes tak maafke

Bola bali mung mbok sepelekke

Aku wes raiso

Neruske cerita

Pol mentok aku tak lungo

Ngadepi sikapmu

Aku klera kleru

Sakkarep karepmu

Timbang poda padu

Sing uwis yo uwis

Sing ilang ben ilang

Wes ra kuat tenan

Kudu Nangis

Hawane Kudu Nangis

Ati koyo diiris iris

Karo janjimu sing lamis

Aku nangis

Aku kowe mending uwes

Snajan kadang sih sok ngalamun

Bayangke aku

Kowe iso rukun

Ngadepi sikapmu

Aku klera kleru

Sakkarep karepmu

Timbang poda padu

Sing uwis yo uwis

Sing ilang ben ilang

Wes ra kuat tenan

Kudu Nangis

Hawane Kudu Nangis

Ati koyo diiris iris

Karo janjimu sing lamis

Aku nangis

Aku kowe mending uwes

Snajan kadang sih sok ngalamun

Bayangke aku

Kowe iso rukun

Kadang sok ngalamun

Bayangke aku kowe iso rukun. (*)

Kredit

Bagikan