Lirik Lagu 'Angin Malioboro' Ciptaan Didi Kempot

user
Ary B Prass 25 Januari 2023, 14:27 WIB
untitled

Krjogja.com - Lagu Angin Malioboro ini aslinya berjudul Aku Kangen Kowe ciptaan Didi Kempot, namun dipopulerkan oleh Ndarboy Genk. Ndarboy lalu menggandeng Aris Bimantoro yang mempunyai karakter vokal mirip almarhum Didi Kempot.

Angin Malioboro aransemen dan liriknya digarap ulang, meski tak banyak dirubah. Di lagu ini Ndarboy Genk memang ingin mengenang dan menghormati penyanyi idolanya, Didi Kempot.

Angin Malioboro

Sepine ing wengi iki, aku dhewe
Atiku mung tansah eling karo kowe
Angin Malioboro tansah ngelingake
Aku ora bakal lali karo kowe

Aku kangen kowe
Esuk, awan, wengi, sore
Aku kangen kowe
Cah ayu, aku ning kene

Aku kangen kowe
Entenono sak tekane
Aku kangen kowe
Aku kangen karo kowe

Kangen, kangen, atiku kangen, aku kangen karo sliramu
Eling alismu, eling lambemu, ugo eling ngalemmu, cah ayu
Ning kene kangen, atiku kangen
Mung eling karo kowe, cah ayu

Sepine ing wengi iki, aku dhewe
Atiku mung tansah eling karo kowe
Angin Malioboro tansah ngelingake
Aku ora bakal lali karo kowe

Aku kangen kowe
Esuk, awan, wengi, sore
Aku kangen kowe
Cah ayu, aku ning kene

Aku kangen kowe
Esuk, awan, wengi, sore
Aku kangen kowe
Aku kangen karo kowe

Aku kangen kowe
Esuk, awan, wengi, sore
Aku kangen kowe
Cah ayu, aku ning kene

Aku kangen kowe
Entenono sak tekane
Aku kangen kowe
Aku kangen karo kowe

Aku kangen kowe
Esuk, awan, wengi, sore
Aku kangen kowe
Cah ayu, aku ning kene

Aku kangen kowe
Entenono sak tekane
Aku kangen kowe
Aku kangen karo kowe (*)

Kredit

Bagikan